![]() |
[TW] [PROPOZYCJA] Zimowy Turniej Pojedynkow - Wersja do druku +- Forum Dyskusyjne Dragon Ball Online DBO (http://dbmmo.net) +-- Dział: Gry (/forumdisplay.php?fid=68) +--- Dział: Dragon Ball Online (/forumdisplay.php?fid=3) +---- Dział: Wersja Tajwańska (/forumdisplay.php?fid=8) +----- Dział: Zimowy Turniej Budokai (/forumdisplay.php?fid=55) +----- Wątek: [TW] [PROPOZYCJA] Zimowy Turniej Pojedynkow (/showthread.php?tid=318) |
RE: [PROPOZYCJA] Zimowy Turniej Pojedynkow - kosa - 08-02-2013 03:18 PM o bilety fakt troche namieszalem ale skoro kilka osob sie skarżyło na te bilety to może napisze też coś na forum RE: [PROPOZYCJA] Zimowy Turniej Pojedynkow - dziadek - 08-02-2013 03:47 PM jak dla mnie zakaz biletow jest zlym pomyslem ktory wprowadza duzo niepotzrebnego zamieszania do i tak juz projektu ktory nie latwo wykonac Xd do 29 wszyscy maj bilety bez wyjatku a pozatym jak zakaz bylby biletu to tez zakaz powinien byc upgradu a to chyba juz byla by lekka paranoja.. RE: [PROPOZYCJA] Zimowy Turniej Pojedynkow - kosa - 08-02-2013 04:23 PM spoko namieszałem troche ![]() RE: [PROPOZYCJA] Zimowy Turniej Pojedynkow - Xenek - 08-02-2013 05:58 PM Okej. Czyli oficjalnie bilety wyjebane. Teraz sprawa innego kalibru. Jutro 14:00-15:30 wpłaty pieniędzy. Na jakie konto (nazwa postaci) i w jakim miejscu. Dalej: miejsce zbiórki przed samym turniejem. Dalej: kto sędziuje. I na koniec przydałaby się lista oficjalnie startujących i przewidywana pula nagród. RE: [PROPOZYCJA] Zimowy Turniej Pojedynkow - Yoshimitsu - 08-02-2013 06:47 PM Zróbcie też jakieś drzewko rankingowe, żeby ludzie na forum wiedzieli jak komu poszło RE: [PROPOZYCJA] Zimowy Turniej Pojedynkow - Sayuri - 08-02-2013 07:58 PM (08-02-2013 05:58 PM)xenek napisał(a): Okej. Czyli oficjalnie bilety wyjebane. O to się nie martwcie - wszystko było już zaplanowane, wiec spokojnie. Powiedz mi - jakim cudem chcesz przedstawić pulę nagród? Nie wiadomo kto da coś dodatkowo do puli itd. Damy radę- o to się nie martwcie. RE: [PROPOZYCJA] Zimowy Turniej Pojedynkow - Xenek - 08-02-2013 08:04 PM Wiem, że dacie radę, ale do ostatnich godzin uczestnicy nie wiedzą czy to wypali. Nie ma konkretów poza regulaminem. A pula - mniej więcej wiecie kto sponsoruje, ilu jest zawodników i ile jaki wpłaci. Łatwy rachunek, z zaznaczeniem, że suma może ulec zmianie przy wycofaniu uczestników. RE: [PROPOZYCJA] Zimowy Turniej Pojedynkow - Yogan - 08-02-2013 10:30 PM Z tego co wiem to ten truniej jest organizowany z myślą o zabawie i rozrywce, a nie o nagrodzie. Także, pula nagród jest tu rzeczą drugorzędną RE: [PROPOZYCJA] Zimowy Turniej Pojedynkow - Xenek - 08-02-2013 10:35 PM Yogan, moja droga. Ja tylko wypominam brak poinformowania społeczeństwa. Gdybym podchodził jak typowy materialista to z pewnością nie zdecydowałbym się na wzięcie udziału. Bo po cóż miałbym wówczas opłacać z góry przegrany turniej? ![]() Wspominając na marginesie: zapisana okrągła, pokaźna sumka to niebanalna reklama. Reklama, która tutaj nie była zbyt przekonująca. RE: [PROPOZYCJA] Zimowy Turniej Pojedynkow - Yogan - 08-02-2013 10:58 PM Po co wspominać o rzeczach, które nie są mocną stroną tego trunieju xD Z góry było wiadomo, że nagroda nie będzie zbyt wielka także, nie ma az takiej konieczności aby dokładnie podawać ile jest do wygrania bo to rzecz mało istotna |