Zayebisty Francus Miszcz śfiata
|
18-02-2013, 06:27 PM
W zaświatach na troszku :(
Liczba postów: 470
Likes Given: 68 Likes Received: 134 in 74 posts Dołączył: Jan 2013 Nagrodzenia
|
Zayebisty Francus Miszcz śfiata
|
18-02-2013, 06:34 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-02-2013 06:36 PM przez Daisetsu.)
![]() Ziemski Wojownik Nagrodzenia
|
RE: Zayebisty Francus Miszcz śfiata
Co do francuza, chciałem napisać w battleground ale zamknęli -.-'
A więc drogi francuzie, nie mam pojęcia skąd jesteś i gdzie się wychowałeś. Po Twoim zachowaniu widać, że miałeś trudne dzieciństwo. Jesteś idiotą i tyle, zrozum to albo zapadnij się pod ziemię, zgiń, przepadnij. Jestem święcie przekonany, że moje zdanie podziela przynajmniej 90% użytkowników tego forum. Jedynie Lechu próbuje Ci uświadomić kim jesteś i że twoim powołaniem jest bycie TYM KIM JESTEŚ (czyli debilem). Rozumiem twoje zachowanie, każdy jak zapisano w konstytucji ma prawo do samoobrony, nie jesteś wyjęty z tego prawa więc możesz się bronić. Ale na wszystkich Bogów greckich, jak czytam te posty, wypociny wypisane twoimi obsranymi palcami, refleksje i wszystko co wylewa się z twojego parszywego ryja to mam wrażenie, że nie do końca wiesz jak to wszystko wpływa na twój wizerunek... Pogrążasz się z każdym nowym postem, siebie nie zmienisz urodziłeś się do bycia kretynem. Więc nie powinieneś odpisywać na te posty niedorozwoju. Przepraszam za każdą obelgę a Ciebie ale mam rację... Jeśli odpiszesz na ten post to wiedz, że osiągnąłeś najwyższy stopień wtajemniczenia w byciu debilem. PS. Lechu, też nie powinieneś się wdawać w "dyskusję" z francuzem, to tylko świadczy o tym jak bardzo się zniżasz do jego poziomu. Pozdrawiam administrację i Francuza ![]() Co do filmiku to Nady by wygrał z Francuzem (heal w nieskończoność) |
18-02-2013, 06:34 PM
![]() ![]() Nameczanin ![]() Nagrodzenia
|
Co to za song/
|
18-02-2013, 06:36 PM
|
The sound of silence
|
18-02-2013, 07:29 PM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaświaty
Liczba postów: 368
Likes Given: 96 Likes Received: 332 in 120 posts Dołączył: Jan 2013 Reputacja: 18 Nagrodzenia
|
nic dziwnego, sk xd
|
18-02-2013, 09:31 PM
![]() ![]() Nameczanin ![]() Nagrodzenia
|
(18-02-2013 06:34 PM)Daisetsu napisał(a): Co do francuza, chciałem napisać w battleground ale zamknęli -.-' Głupszego posta w życiu nie widziałem lol. Gadasz ze francuz jest debilem a jak czytam takiego posta to widzę innego debila... Pocisk rodem z podstawówki, szczególnie fragment ze francuz ma nie odpisywać na jego posta i się bronić bo będzie większym debilem lol. Co do filmiku to trochę chamski, szczególnie napisy xd, ale to już między francuzem i lechem ![]() Btw. Nie wien co ma do tego to ze nady by wygrał z francuzem ![]() |
18-02-2013, 09:36 PM
|
jak dla mnie full kulturka...
![]() |
18-02-2013, 09:50 PM
![]() ![]() Nameczanin Nagrodzenia
|
Ja i tak miałbym go na skilla xDD
![]() |
19-02-2013, 12:57 AM
|
Aha zapomniałem napisać wrzuciłem filmik i można sobie wyczaić czy na nim jest jakiekolwiek słowo na temat tego, że rozwalę Francuza albo poślę go do piachu..... już? Nie ma? Ok dziękuję, dobranoc....
|
19-02-2013, 01:25 AM
![]() ![]() Nameczanin Nagrodzenia
|
Oszukiwałeś miało być "Bez potów" ;_;
![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
Copyright ©2012 DbMmmo.net - Wszelkie prawa zastrzeżone
Polskie tłumaczenie © 2007-2021 Polski Support MyBB Silnik forum MyBB, © 2002-2021 MyBB Group.
Kontakt | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS