Aktualny czas: 25-11-2017, 06:33 AM Witaj! (LogowanieRejestracja)


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 15 Głosów - 3.53 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dragon Ball Xenoverse DLC 3 Update 6 :)

12-06-2015, 02:53 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-06-2015 03:05 PM przez andone87.)
Post: #1


andone87
*
Ziemski Wojownik
Liczba postów: 12
Likes Given: 1
Likes Received: 2 in 2 posts
Dołączył: Jun 2015
Reputacja: 1



Dragon Ball Xenoverse DLC 3 Update 6 :)
Przede wszystkim chciałem się przywitać Smile

W linku poniżej znajdziecie DLC 3, wczoraj testowałem i hula aż miło Smile

https://www.skidrowreloaded.com/dragon-b...and-crack/

W paczce znajdują się dwa foldery: Update i Crack.
Zawartość folderu Update wklejacie do głównego katalogu z grą, jednak Crack zawarty w paczce jest przeznaczony jedynie dla wersji 3DM. Jeśli ktoś z Was posiada wersję Codex, to jest dla niej przeznaczony oddzielny crack, który można pobrać pod tym linkiem: http://www79.zippyshare.com/v/eIOHijj8/file.html

[Obrazek: dragon-ball-xenoverse_0.jpg]

Miłej zabawy Smile
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

12-06-2015, 04:25 PM
Post: #2


envy456
****
Android
Liczba postów: 995
Likes Given: 4
Likes Received: 37 in 34 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 3



RE: Dragon Ball Xenoverse DLC 3 Update 6 :)
hmm mam pewien problem po instalacji dlc3 nie moge grac po polsku mimo iz w ustawieniach gry jest polski podobnie jak w tunngle
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

12-06-2015, 05:24 PM
Post: #3


andone87
*
Ziemski Wojownik
Liczba postów: 12
Likes Given: 1
Likes Received: 2 in 2 posts
Dołączył: Jun 2015
Reputacja: 1



RE: Dragon Ball Xenoverse DLC 3 Update 6 :)
http://m.youtube.com/watch?v=4d4j6FsO4rY

Tak jak w filmiku musisz edytować plik codex.ini (bądź 3dm.ini - tutaj w zależności od tego jakiego cracka użyłeś) i przy wersie 'language=' zmieniasz wartość na 'polish' Smile
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

12-06-2015, 09:39 PM
Post: #4


tafit
**
Nameczanin
Liczba postów: 63
Likes Given: 0
Likes Received: 5 in 5 posts
Dołączył: Jul 2014
Reputacja: 2



RE: Dragon Ball Xenoverse DLC 3 Update 6 :)
No ładnie ale dodam tylko tym którzy grają na tunngle :

http://www.tunngle.net/wiki/Network:DRAG..._XENOVERSE

Także DLC 3 ^^
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post


The following 1 user Likes tafit's post:
andone87 (13-06-2015)

13-06-2015, 09:18 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-06-2015 09:22 AM przez envy456.)
Post: #5


envy456
****
Android
Liczba postów: 995
Likes Given: 4
Likes Received: 37 in 34 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 3



RE: Dragon Ball Xenoverse DLC 3 Update 6 :)
ale widocznosc na tym filmiku jakby ktos wode rozlal nawet pliku nie widac,poza tym ja juz mam all zmienione a i tak polski mi nie dziala
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

13-06-2015, 09:29 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-06-2015 10:00 AM przez andone87.)
Post: #6


andone87
*
Ziemski Wojownik
Liczba postów: 12
Likes Given: 1
Likes Received: 2 in 2 posts
Dołączył: Jun 2015
Reputacja: 1



RE: Dragon Ball Xenoverse DLC 3 Update 6 :)
(13-06-2015 09:18 AM)envy456 napisał(a):  ale widocznosc na tym filmiku jakby ktos wode rozlal nawet pliku nie widac,poza tym ja juz mam all zmienione a i tak polski mi nie dziala

A to dziwne, używam tego samego upadate'a a mam wszystko po polsku.. Oczywiście edytowałem plik o którym wspominałem wcześniej..

Edit: Żeby nie spamować postami, poniżej załączam screeny plików, które trzeba edytować, oraz który wers trzeba zmienić
[Obrazek: q0cRt6.jpg]
[Obrazek: R1R1cs.jpg]
[Obrazek: EzZs4A.jpg]

Jeśli posiadasz crack od Codexa edytujesz plik codex.ini
Jeśli posiadasz crack od 3DMGame edytujesz plik 3DMGAME.ini

PS: u mnie działa Smile
[Obrazek: xENu2p.jpg]

Pozdrawiam
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

13-06-2015, 05:21 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-06-2015 05:41 PM przez envy456.)
Post: #7


envy456
****
Android
Liczba postów: 995
Likes Given: 4
Likes Received: 37 in 34 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 3



RE: Dragon Ball Xenoverse DLC 3 Update 6 :)
teraz mam jeszcze gorszy problem by uzyskac polski jezyk musialam skasowac save no i po pokonaniu na nowo vegety mam info ze nie moge nawiazac polaczenia ze steam a w tunngle mam problem z LSP
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

13-06-2015, 10:42 PM
Post: #8


Twilight
**
Nameczanin
Liczba postów: 160
Likes Given: 3
Likes Received: 21 in 18 posts
Dołączył: Mar 2014
Reputacja: 0



RE: Dragon Ball Xenoverse DLC 3 Update 6 :)
Masz wgranego moda do fryzur? Czy to może jakaś nowa bądź stara? Bo osobiście jej nie kojarzę.

[Obrazek: J407L7.png]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

14-06-2015, 11:46 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-06-2015 11:50 AM przez andone87.)
Post: #9


andone87
*
Ziemski Wojownik
Liczba postów: 12
Likes Given: 1
Likes Received: 2 in 2 posts
Dołączył: Jun 2015
Reputacja: 1



RE: Dragon Ball Xenoverse DLC 3 Update 6 :)
(13-06-2015 05:21 PM)envy456 napisał(a):  teraz mam jeszcze gorszy problem by uzyskac polski jezyk musialam skasowac save no i po pokonaniu na nowo vegety mam info ze nie moge nawiazac polaczenia ze steam a w tunngle mam problem z LSP

W czwartym poście jest link z poradami jak ogarnąć tunngle

(13-06-2015 10:42 PM)Twilight napisał(a):  Masz wgranego moda do fryzur? Czy to może jakaś nowa bądź stara? Bo osobiście jej nie kojarzę.

Tak, mam moda do fryzur Smile i jeszcze kilka innych, np kostium Baby Vegeta, Goku ssj5, Brolly ssj5, fuzja Cella z Frezerem, gołą Towę Big Grin trochę tego upchałem Smile
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

14-06-2015, 12:39 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-06-2015 12:48 PM przez envy456.)
Post: #10


envy456
****
Android
Liczba postów: 995
Likes Given: 4
Likes Received: 37 in 34 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 3



RE: Dragon Ball Xenoverse DLC 3 Update 6 :)
rzecz w tym,ze mam zrobione wszystko jak jest napisane i nie moge sie polaczyc,zreszta jak chce ponownie pobrac lanfix 1.2.0 to strona wyswietla sie pusta
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości