Aktualny czas: 20-09-2017, 07:19 PM Witaj! (LogowanieRejestracja)


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 15 Głosów - 3.27 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBO Global Open Alpha

15-06-2015, 05:34 PM
Post: #31


envy456
****
Android
Liczba postów: 989
Likes Given: 3
Likes Received: 37 in 34 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 3



RE: DBO Global Open Alpha
u mnie dziala ale teraz nawet na postac wejsc nie moge bo dc mam:P
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

15-06-2015, 05:38 PM
Post: #32


Criner
*
Ziemski Wojownik
BloodySaiyan
Liczba postów: 42
Likes Given: 7
Likes Received: 9 in 5 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 0



RE: DBO Global Open Alpha
Jak każdy. Jest jeden serwer na który każdy się pcha, poza tym wiedzą, że wyrzuca graczy i napisali, że nad tym pracują, bo znają przyczynę.

Tak w ogóle to jak jest DC to wyrzuca was do ekranu logowania, czy zamyka klienta?

Pomogłem? Kliknij "Like" ;D
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

15-06-2015, 05:49 PM
Post: #33


Dziq
*
Ziemski Wojownik
Liczba postów: 10
Likes Given: 1
Likes Received: 0 in 0 posts
Dołączył: Jun 2015
Reputacja: 0



RE: DBO Global Open Alpha
(15-06-2015 04:02 PM)Criner napisał(a):  
(15-06-2015 03:46 PM)Piochu napisał(a):  Nie patchuje mi clienta. Ma ktoś ten problem? Wie ktoś jak to rozwiązać?

Ustaw uruchamianie jako administrator i wyłącz antywirusa, a jak to nie pomoże, to:

Second Solution:
- Download : https://www.sendspace.com/file/ttkygt
- Extract
- Move DBOGLauncher.exe and user folder into the DBOG Game folder
- Start DBOGLauncher.exe as administrator.

(15-06-2015 03:49 PM)Kamito napisał(a):  Ile wam wazy gra? bo mi 2.54 GB i działa xDDDD

Ale na serwer to juz nie wszedłem xDD Tylko kolejkę przeczekałem xDD

Ja kilka razy wbiłem, ale więcej jak 10 minut tam nie zabawiłem xD Jak odpalą drugi serwer to może się rozluźni coś.

Zrobiłem tak jak napisałeś i nadal mam ten sam problem , tylko tło launchera się zmieniło
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

15-06-2015, 05:50 PM
Post: #34


alibanda
Saibaiman
Liczba postów: 9
Likes Given: 0
Likes Received: 1 in 1 posts
Dołączył: Apr 2015
Reputacja: 0



RE: DBO Global Open Alpha
(15-06-2015 05:38 PM)Criner napisał(a):  Tak w ogóle to jak jest DC to wyrzuca was do ekranu logowania, czy zamyka klienta?

Zamyka klienta
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post


The following 1 user Likes alibanda's post:
Criner (15-06-2015)

15-06-2015, 05:57 PM
Post: #35


Spat
***
Changeling
Liczba postów: 432
Likes Given: 62
Likes Received: 148 in 86 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 16



RE: DBO Global Open Alpha
Wydaje mi sie, ze z taka czestotliwoscia DC to my gildie sobie zalozymy dopiero na Open Becie...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

15-06-2015, 05:58 PM
Post: #36


PyraSan
******
ziemniak
Liczba postów: 84
Likes Given: 4
Likes Received: 40 in 25 posts
Dołączył: Nov 2012
Reputacja: 0



RE: DBO Global Open Alpha
Będzie reset postaci? Bo nie wiem czy grać. Mnie o dziwo teraz nie wywala.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

15-06-2015, 06:00 PM
Post: #37


Spat
***
Changeling
Liczba postów: 432
Likes Given: 62
Likes Received: 148 in 86 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 16



RE: DBO Global Open Alpha
(15-06-2015 05:58 PM)PyraSan napisał(a):  Będzie reset postaci? Bo nie wiem czy grać. Mnie o dziwo teraz nie wywala.

Po zakonczeniu Open Alphy wszystkie postacie zostana wykasowane. Zagrac mozesz tylko po to zeby zobaczyc jak wiele jeszcze trzeba poprawic w kwestii stabilnosci serwerow.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

15-06-2015, 06:04 PM
Post: #38


PyraSan
******
ziemniak
Liczba postów: 84
Likes Given: 4
Likes Received: 40 in 25 posts
Dołączył: Nov 2012
Reputacja: 0



RE: DBO Global Open Alpha
To szkoda mi na razie czasu. Co do optymalizacji, to jak już wszedłem to mnie ani razu nie wyrzuciło.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

15-06-2015, 06:09 PM
Post: #39


Criner
*
Ziemski Wojownik
BloodySaiyan
Liczba postów: 42
Likes Given: 7
Likes Received: 9 in 5 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 0



RE: DBO Global Open Alpha
(15-06-2015 05:49 PM)Dziq napisał(a):  Zrobiłem tak jak napisałeś i nadal mam ten sam problem , tylko tło launchera się zmieniło

Ja zrobiłem tak: ściągnąłem z MEGA, odpaliłem jako administrator i przeszło. To co wam napisałem jest instrukcją od Daneosa dotyczącą patchera:
http://dboglobal.com/forum/2481-info-about-patcher.html

Pomogłem? Kliknij "Like" ;D
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

16-06-2015, 09:46 AM
Post: #40


Mighty21
*
Ziemski Wojownik
Liczba postów: 17
Likes Given: 0
Likes Received: 1 in 1 posts
Dołączył: Nov 2014
Reputacja: 0



RE: DBO Global Open Alpha
a mi wszystko zadzialalo stworzylem postac ale nie moge wejsc na kanal Big Grin mam CH 0 checking
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości