Aktualny czas: 21-08-2017, 07:28 AM Witaj! (LogowanieRejestracja)


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 7 Głosów - 2.86 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nie działa mi PPM 0_o

03-07-2015, 08:40 PM
Post: #1


songogu
******
Zrzęda z DBMMO
Liczba postów: 1,181
Likes Given: 519
Likes Received: 390 in 258 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 21



Nie działa mi PPM 0_o
Tego jeszcze nie grali Big Grin
Nie mogę otworzyć okienka kontekstowego za pomocą prawego przycisku touchpada (notebook)
Przycisk działa, bo jak zmienię mu funkcję w Synaptics to wszystko jest ok

Jakieś pomysły? Jeszcze czegoś takiego nie widziałem xd Format nie bardzo mi leży, bo to świeży, może 3 tygodniowy system i jeszcze nawet nie zdążyłem wszystkich haseł zapisać i duperelków pościągać, nie chce znowu się w to bawić :<
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

03-07-2015, 08:52 PM
Post: #2


Spat
***
Changeling
Liczba postów: 426
Likes Given: 62
Likes Received: 148 in 86 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 16



RE: Nie działa mi PPM 0_o
Pochwal sie jakiego masz lapka. Mozesz tez poszukac w okolicach RCtrl przycisku ktory dziala jak PPM (jesli jest to poznasz po dziwnym rysunku). Tak btw to jak zobaczylem temat to myslalem, ze zalozyl go jakis mentalny gimbus.

[Obrazek: updaol59579.png]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post


The following 1 user Likes Spat's post:
Xenek (03-07-2015)

03-07-2015, 08:57 PM
Post: #3


Xenek
******
Moderator Globalny
Liczba postów: 604
Likes Given: 295
Likes Received: 178 in 135 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 25



RE: Nie działa mi PPM 0_o
Popatrz za innymi sterownikami.

Zabij Wroga Cudnież mija Droga
Choć Beznoga Pani Śmierć Jest Sroga
Wojenko, Wojenko, cóżeś Ty za Pani?
Że za Tobą idzie chłop krwią malowany...


Amor Patriae Nostra Lex
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

03-07-2015, 08:58 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-07-2015 08:59 PM przez songogu.)
Post: #4


songogu
******
Zrzęda z DBMMO
Liczba postów: 1,181
Likes Given: 519
Likes Received: 390 in 258 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 21



RE: Nie działa mi PPM 0_o
I tak masz mnie za mentalnego gimbusa :<

I wiem o tym przycisku, ale on otwiera okienko tam gdzie stoi kursor. Laptop to HP 2540p, ale to raczej nieistotne bo problem jest software'owy

Ja nie mam zielonego pojęcia co mogło spowodować taką "awarię". Chyba pierwszy raz spotkałem się z problemem z komputerem przy którym zabrakło mi wyobraźni xd

(03-07-2015 08:57 PM)Xenek napisał(a):  Popatrz za innymi sterownikami.

Sterowników nie zmieniałem (no i mam ze strony producenta), problem zauważyłem kilka dni temu. Myślałem że coś się zwyczajnie windowsowi pojebało i restart naprawi, nie naprawił
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

03-07-2015, 09:01 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-07-2015 09:06 PM przez songogu.)
Post: #5


Xenek
******
Moderator Globalny
Liczba postów: 604
Likes Given: 295
Likes Received: 178 in 135 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 25



RE: Nie działa mi PPM 0_o
Cytat:Sterowników nie zmieniałem (no i mam ze strony producenta), problem zauważyłem kilka dni temu. Myślałem że coś się zwyczajnie windowsowi pojebało i restart naprawi, nie naprawił

Tak w ramach eksperymentu popatrz za innymi. Może starszy do dotyku.


#Dobra

Zabij Wroga Cudnież mija Droga
Choć Beznoga Pani Śmierć Jest Sroga
Wojenko, Wojenko, cóżeś Ty za Pani?
Że za Tobą idzie chłop krwią malowany...


Amor Patriae Nostra Lex
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

03-07-2015, 09:08 PM
Post: #6


Spat
***
Changeling
Liczba postów: 426
Likes Given: 62
Likes Received: 148 in 86 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 16



RE: Nie działa mi PPM 0_o
(03-07-2015 08:58 PM)songogu napisał(a):  I wiem o tym przycisku, ale on otwiera okienko tam gdzie stoi kursor. Laptop to HP 2540p, ale to raczej nieistotne bo problem jest software'owy
Lolku napisales, ze nie dziala Ci tylko PPM, wiec wnioskuje, ze LPM funkcjonuje prawidlowo. W takim przypadku zaznacz interesujacy Cie obiekt i uzyj przycisku z klawiatury.
Odnosnie pytania o model to sprawdzales czy poprostu ten typ tak ma i PPM jest wysoce awaryjny?

[Obrazek: updaol59579.png]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post


The following 1 user Likes Spat's post:
songogu (03-07-2015)

03-07-2015, 09:11 PM
Post: #7


songogu
******
Zrzęda z DBMMO
Liczba postów: 1,181
Likes Given: 519
Likes Received: 390 in 258 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 21



RE: Nie działa mi PPM 0_o
Kurwa, na to nie wpadłem :<

A z tą awaryjnością, gdyby przycisk się zepsuł to po zmianie funkcji też by nie działał, a działa
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości