Aktualny czas: 22-10-2017, 09:47 PM Witaj! (LogowanieRejestracja)


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 29 Głosów - 2.66 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ręczny update DBO

17-01-2013, 09:58 PM
Post: #11


evilgoku
*
Ziemski Wojownik
Liczba postów: 10
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 0



RE: Ręczny update DBO
(17-01-2013 09:53 PM)xenek napisał(a):  Revouinstallerem wykasowałem DBO, włącznie z rejestrem. Następnie zainstalowałem z najnowszego clienta ze strony Wasabi. Są 4 Patche bodajże, a kończy się na 97mb. I ten z kolei psuł wszystko. Pobrałem go j/w w poradniku, dałem to co niżej:

[quote]<PatchList>
<ClientDiffRtPatch>
<Data Ver="1.57.35" PatchFile="1.57.35.RTP" Date="0116"/>
</ClientDiffRtPatch>
<ClientFullRtPatch>
<Data Ver="1.50.1" PatchFile="1.50.1.rtp"/>
</ClientFullRtPatch>
<LauncherFullRtPatch>
<Data Ver="0.3.38" PatchFile="LauncherFull.rtp"/>
</LauncherFullRtPatch>
</PatchList>



Wiec do tego pliku PatchVerList to sie to daje tak ze to co w nim jest to sie wykasuje i zkopiuje tam tylko to co tu podales wpisane?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

17-01-2013, 10:01 PM
Post: #12


Xenek
******
Moderator Globalny
Liczba postów: 604
Likes Given: 295
Likes Received: 178 in 135 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 25



RE: Ręczny update DBO
W moim przypadku tak. Jeśli został Tobie również tylko 1 patch do wgrania, powinno podziałać.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

17-01-2013, 10:06 PM
Post: #13


evilgoku
*
Ziemski Wojownik
Liczba postów: 10
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 0



RE: Ręczny update DBO
Ok jak mi sie nainstaluje gra, i zpatchuje , do chwily kiedy zostaje tylko ten ostatni to soribije tak jak napisales
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

17-01-2013, 10:11 PM
Post: #14


Xenek
******
Moderator Globalny
Liczba postów: 604
Likes Given: 295
Likes Received: 178 in 135 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 25



RE: Ręczny update DBO
Jak zainstalujesz grę, od razu ją skasuj przez ten program.
http://www.dobreprogramy.pl/Revo-Uninsta...12741.html

Uruchamiasz go, wyszukujesz z listy i klikasz na DBO i odinstalowujesz w ostatnim trybie. Jest to rozszerzony o ile dobrze pamiętam. Znajdzie ci wszystkie pliki DBO także w rejestrze, zaznaczysz wszystko i skasujesz. Następnie zainstaluj grę w osobnym folderze albo na innym dysku jak masz. Uruchamiasz jako administrator, patchujesz ile się da, a potem tak jak wyżej opisane Wink

U mnie poskutkowało.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

17-01-2013, 10:36 PM
Post: #15


Spat
***
Changeling
Liczba postów: 433
Likes Given: 62
Likes Received: 149 in 87 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 16



RE: Ręczny update DBO
Zeby wszystko bylo jasne to w pliku xml sukcesywnie dodajecie wpisy rownolegle z patchowaniem a nie tylko wpis ostatniego patcha.

[Obrazek: updaol59579.png]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post


The following 1 user Likes Spat's post:
goku11 (12-03-2013)

17-01-2013, 10:43 PM
Post: #16


Vancik
**
Nameczanin
BloodySaiyan
Liczba postów: 85
Likes Given: 67
Likes Received: 18 in 13 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 2



RE: Ręczny update DBO
Dzięki temu mi w końcu zadziałało po kilku godzinach. Punkcik reputacji leci, dzięki wielkie!

[Obrazek: f7d8c88b4ec6703394427774fe54b7bb_origina...1365851266]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

17-01-2013, 11:11 PM
Post: #17


evilgoku
*
Ziemski Wojownik
Liczba postów: 10
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 0



RE: Ręczny update DBO
Nie wiem jak to mozliwe, ale po odinstalowaniu wszystkiego o DBO z kompa przez revo unins. zainstalowalem znowu gre, launcher sam sciagnol wszystkie patche i normalnie gra idzie:-) Ale i tak bardzo wam dziekuje za pomoc przy moim problemu, oczywiscie rozdalem punkty za posty:-)

EvilVegeta vs MajinVegeta
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

06-02-2013, 12:33 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-02-2013 02:36 AM przez ScyZ.)
Post: #18


ScyZ
Saibaiman
Liczba postów: 6
Likes Given: 2
Likes Received: 1 in 1 posts
Dołączył: Feb 2013
Reputacja: 0



RE: Ręczny update DBO
Witam grałem tu ponad rok temu i pamiętam patchowałem grę ręcznie bo mi inaczej nie chciało działać. ostatnio postanowiłem do niej wrócić i mam problem ściągnąłem całego klienta w wersji 1.57.29 oraz 2 patche a mianowicie 1.57.31 i 1.57.33 które pozytywnie zainstalowałem lecz niestety od dwóch dni staram się ściągnąć patcha 1.57.35, który waży 97mb i zatrzymuje mi się pobieranie na 99% próbowałem programów bitcomet, idm, flashget, orbit downloader wszystko z tym samym skutkiem. patchowałem również za pomocą lunchera lecz mi się zatrzymuję a robiłem reinstall i czyściłem dysk z ostatniej wersji dbo. długo szukałem na necie i nie mogłem znaleźć, może ktoś z Was posiada link do patcha 1.57.35 inny niż ze strony wasabi.

UDAŁO MI SIĘ Big Grin ściągnąłem patcha bitcomet-em. musiałem ze 30x ponawiać ściąganie, ale wszystko jest w porządku. to teraz mi już tylko pozostało ściągnąć winko z baniaka Smile
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

18-02-2013, 10:21 PM
Post: #19


GokuSan88
**
Nameczanin
BloodySaiyan
Liczba postów: 71
Likes Given: 3
Likes Received: 9 in 8 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 0



RE: Ręczny update DBO
A jest też taki Simple Patcher do wersji HK?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

19-02-2013, 07:50 AM
Post: #20


Spat
***
Changeling
Liczba postów: 433
Likes Given: 62
Likes Received: 149 in 87 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 16



RE: Ręczny update DBO
SP dziala do wszystkich wersji. W przypadku updatu HK musisz wejsc na strone wasabi.hk i stamtad pobrac liste patchow oraz same patche.

[Obrazek: updaol59579.png]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości