Aktualny czas: 22-11-2017, 02:55 AM Witaj! (LogowanieRejestracja)


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 29 Głosów - 2.66 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ręczny update DBO

19-02-2013, 08:58 AM
Post: #21


GokuSan88
**
Nameczanin
BloodySaiyan
Liczba postów: 71
Likes Given: 3
Likes Received: 9 in 8 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 0



RE: Ręczny update DBO
Zainstalowałem na nowo DBO HK. Liste patchy wkleiłem z tej strony: http://patchdbo.wasabii.com.hk/Download/...erList.XML
Posiadam wersje clienta 1.54.3. Patch list wygląda tak [Obrazek: zn6bnr.jpg]
Kiedy odpalam Simple Patcher wyskakuje mi taki błąd [Obrazek: 15euxs8.jpg]
(uruchamiam SimplePatcher jako administrator, posiadam win 7). Teraz jak to rozwiązać.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

19-02-2013, 11:46 AM
Post: #22


Spat
***
Changeling
Liczba postów: 433
Likes Given: 62
Likes Received: 149 in 87 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 16



RE: Ręczny update DBO
Usun wpisy patchow przed 1.54.3, wrzuc ten plik do folderu i wtedy odpal SP.

[Obrazek: updaol59579.png]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

19-02-2013, 01:07 PM
Post: #23


GokuSan88
**
Nameczanin
BloodySaiyan
Liczba postów: 71
Likes Given: 3
Likes Received: 9 in 8 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 0



RE: Ręczny update DBO
Edytowałem go i teraz tak wygląda:
<?xml version="1.0" encoding="euc-kr" ?>
- <PatchList>
- <ClientDiffRtPatch>
<Data Ver="1.54.3" PatchFile="1.54.3.RTP" Date="0923" />
<Data Ver="1.54.4" PatchFile="1.54.4.RTP" Date="0928" />
</ClientDiffRtPatch>
- <ClientFullRtPatch>
<Data Ver="1.53.1" PatchFile="1.53.1.rtp" />
</ClientFullRtPatch>
- <LauncherFullRtPatch>
<Data Ver="0.3.38" PatchFile="LAUNCHERFULL.RTP" />
</LauncherFullRtPatch>
</PatchList>


I dalej wyskakuje mi ten sam błąd co wyżej :/
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

19-02-2013, 03:16 PM
Post: #24


Spat
***
Changeling
Liczba postów: 433
Likes Given: 62
Likes Received: 149 in 87 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 16



RE: Ręczny update DBO
wylacz anty-virusa i zobacz czy plik sie dobrze sciagnal.

[Obrazek: updaol59579.png]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

19-02-2013, 03:37 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-02-2013 03:48 PM przez GokuSan88.)
Post: #25


GokuSan88
**
Nameczanin
BloodySaiyan
Liczba postów: 71
Likes Given: 3
Likes Received: 9 in 8 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 0



RE: Ręczny update DBO
Nie posiadam antywira a plik dobrze jest ściągnięty. Jakieś inne pomysły?

A jak daje normalnie patch przez launcher to sciaga mi patche ze 3 potem zainstaluje i jak ma sciaganac kolejny to wyskakuje jakis błąd i pole start podświetla się na żółto by grać, gdzie nie ma reszty pachy. Jak uruchomie ponnownie Launcher to znowu ten sam patch instaluje i nie chce pobrać innych.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

19-02-2013, 03:52 PM
Post: #26


Spat
***
Changeling
Liczba postów: 433
Likes Given: 62
Likes Received: 149 in 87 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 16



RE: Ręczny update DBO
Ktorego patcha Ci nie sciaga?

[Obrazek: updaol59579.png]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

19-02-2013, 03:54 PM
Post: #27


GokuSan88
**
Nameczanin
BloodySaiyan
Liczba postów: 71
Likes Given: 3
Likes Received: 9 in 8 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 0



RE: Ręczny update DBO
Jak ściaga mi patch 1.54.12 to mi go zainstaluje, ale po nim patchy reszte nie chce ściągnąć. Tylko non stop go instaluje i wywala błąd. Już 3 raz instalowałem DBO na nowo(za każdym razem usuwałem folder gry i czyściłem rejestr a usuwam programem Total Uninstall 6.0)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

20-02-2013, 05:48 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-02-2013 08:13 PM przez Kordek.)
Post: #28


GokuSan88
**
Nameczanin
BloodySaiyan
Liczba postów: 71
Likes Given: 3
Likes Received: 9 in 8 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 0



RE: Ręczny update DBO
A co w_ogóle oznacza ten komunikat? A u ciebie działa Spat na wersji HK?
Jak tak to mógłbyś wysłać mi linka do gotowego SimplePatchera pod HK?
[Obrazek: 15euxs8.jpg]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

21-02-2013, 10:18 PM
Post: #29


Spat
***
Changeling
Liczba postów: 433
Likes Given: 62
Likes Received: 149 in 87 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 16



RE: Ręczny update DBO
komunikat z moich obserwacji oznacza ze w nie masz w folderze patcha ktory ma byc uzyty/masz patch w folderze ale masz zly wpis w patchverlist. Gram na TW wiec nie moge Ci pokazac.

[Obrazek: updaol59579.png]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

21-02-2013, 10:28 PM
Post: #30


GokuSan88
**
Nameczanin
BloodySaiyan
Liczba postów: 71
Likes Given: 3
Likes Received: 9 in 8 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 0



RE: Ręczny update DBO
Ok już zrobiłem to. Okazało się że wpisy do patch nie miały akapitu i dlatego błąd mi wywalało.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości