Dragon Ball Z: Dokkan Battle
|
11-06-2018, 10:49 AM
![]() ![]() ![]() Changeling Nagrodzenia
|
RE: Dragon Ball Z: Dokkan Battle
Z tą energią na Legends to po prostu nie jest dokkan.
W innych grach gdzie wykorzystuje się ilościowy podział energi a nie wartościowy jak w dokkanie to nie ma regeneracji energii po wbiciu lvl. Nie stanowi to błędu gry. Możemy co najwyżej liczyć na takie usprawnienie. Masakra co zrobili po aktualizacji z regeneracja ki podczas walki.... teraz w niektórych jak nie w większości wypadków ciężko będzie zrobić wyzwanie "get perfect win". A na dokkanie na jpn dodali Pikkona SSJ Kaiokena i resztę byłych exclusive globala. |
11-06-2018, 01:50 PM
|
RE: Dragon Ball Z: Dokkan Battle |
11-06-2018, 05:50 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-06-2018 06:21 PM przez Haakhu.)
|
Czy tylko ja mam buga z Network Error, że po pokonaniu Perfect Cella Extreme Z-Awakening mission na poziomie 26 że nie przechodzi do "podsumowania" walki tylko wywala właśnie owy Network Error i nie mogę nic zrobić oprócz powrotu do Ekranu Głównego a jak wbiję ponownie na JPN to mi się postęp nie zapisuje? Kilka razy powtórzył mi się ten błąd, nie wiem czy zgłaszać na support.
![]() Aha, gg. Zostało Perfect Cellowi dosłownie 1 pkt HP i walnął mnie SA o 2k więcej niż miałem hp.. |
12-06-2018, 10:34 AM
|
(11-06-2018 05:50 PM)Haakhu napisał(a): Czy tylko ja mam buga z Network Error, że po pokonaniu Perfect Cella Extreme Z-Awakening mission na poziomie 26 że nie przechodzi do "podsumowania" walki tylko wywala właśnie owy Network Error i nie mogę nic zrobić oprócz powrotu do Ekranu Głównego a jak wbiję ponownie na JPN to mi się postęp nie zapisuje? Kilka razy powtórzył mi się ten błąd, nie wiem czy zgłaszać na support. Mowa o wersji jpn? ![]() |
12-06-2018, 12:41 PM
|
Jakiś bug był na jpn wersji z tym EZA Perfect Cellem.
Powinno już być dobrze +2ds. Ręce opadają... pogodziłem się, że global co jakiś czas traci exclisive postacie... ale teraz bandai dobiło. Wszystkie postacie z bannera z SSJ Kaiokenem dostały buffa do statów, super ataków i pasywów: https://www.reddit.com/r/DBZDokkanBattle...oad_61118/ |
13-06-2018, 08:19 AM
|
Ktoś ostatnio potrzebował kasy na DB Legends to dzisiejszy event myślę na jakiś czas mu pomoże zdobyć środki na upgrade
![]() |
13-06-2018, 10:28 AM
![]() Ziemski Wojownik Nagrodzenia
|
Jak zdobyć itemki w DB Legends do SoulBoosta'a? W "How to obtain" jest wskazany stage, w którym to leci, ale drop jest fatalny. Są inne sposoby?
|
13-06-2018, 10:48 AM
|
RE: Dragon Ball Z: Dokkan Battle |
13-06-2018, 04:11 PM
|
Jest na necie rozpiska gdzie co dropi. Bo te pokazane przez automat noe zawsze najlepiej wskazują
![]() |
15-06-2018, 01:44 PM
|
Tu macie rozpiskę dropu:
https://imgur.com/gallery/SiQZWBu |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
Copyright ©2012 DbMmmo.net - Wszelkie prawa zastrzeżone
Polskie tłumaczenie © 2007-2019 Polski Support MyBB Silnik forum MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.
Kontakt | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS