Dragon Ball Z: Dokkan Battle
|
13-02-2019, 10:19 AM
Saibaiman
Nagrodzenia
|
RE: Dragon Ball Z: Dokkan Battle
Hej mam ogromną prośbę od niedawna gram na dokkanie jp i potrzebuje rady odnośnie teamu leadera i co zrobić aby w końcu być w stanie robić eventy na te lr bo idzie to strasznie wstawiam link z postaciami jeżeli jakaś miła duszyczka się znajdzie i mi po krótce opiszę i pomoże będę wdzięczny dziękuję i pozdrawiam
![]() https://www.imageshack.us/i/pn4nlgJUj |
13-02-2019, 09:00 PM
![]() ![]() ![]() ![]() Android Nagrodzenia
|
(13-02-2019 10:19 AM)bleach322 napisał(a): Hej mam ogromną prośbę od niedawna gram na dokkanie jp i potrzebuje rady odnośnie teamu leadera i co zrobić aby w końcu być w stanie robić eventy na te lr bo idzie to strasznie wstawiam link z postaciami jeżeli jakaś miła duszyczka się znajdzie i mi po krótce opiszę i pomoże będę wdzięczny dziękuję i pozdrawiam wlacz w ustawieniach mozliwosc odbierania wiadomosci prywatnych to ci napisze |
Wczoraj, 05:51 PM
![]() ![]() ![]() Changeling Nagrodzenia
|
1100 dni na japanie, nie mam siły do tej gry już, oprócz logowania nic więcej nie robię, 1000 ds nazbierało się...
|
Dzisiaj, 10:28 AM
![]() ![]() ![]() ![]() Android Nagrodzenia
|
RE: Dragon Ball Z: Dokkan Battle |
Dzisiaj, 04:44 PM
![]() ![]() ![]() Changeling Nagrodzenia
|
Wincyj DSów, a tak na poważnie to ciężko się rozstać, tak jak z CS 1.6 niby nudzi ale od czasu do czasu bawi. Jak mi się znudzi to dam Ci login...
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości
Copyright ©2012 DbMmmo.net - Wszelkie prawa zastrzeżone
Polskie tłumaczenie © 2007-2019 Polski Support MyBB Silnik forum MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.
Kontakt | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS