Aktualny czas: 27-04-2017, 03:51 PM Witaj! (LogowanieRejestracja)


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 6 Głosów - 2.67 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dlc 3 tuungle

26-01-2016, 11:29 AM
Post: #1


Kamil5333
Saibaiman
Liczba postów: 9
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Dołączył: Jan 2016
Reputacja: 0



dlc 3 tuungle
Witam,borykam sie z pewnym problemem a mianowicie gdy właczam tuungle logujac sie i wchodzac w odpowiedni pokoj jestem juz połączony. Ale wchodząc już w grę gdy pojawiają sie 3 osoby na tunngle wyskakuje komunikat ze gra przestała działać. Więc co może być przyczyną tak zaistniałej sytuacji?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

31-01-2016, 12:03 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-01-2016 09:15 AM przez Yogan.)
Post: #2


VegitoSan
**
Nameczanin
Liczba postów: 83
Likes Given: 19
Likes Received: 7 in 6 posts
Dołączył: May 2013
Reputacja: 0



RE: dlc 3 tuungle
*ciach* wejdz sobie na forum tunngle, a jak juz to moze byc wina wersji gry.
Z update'uj czy coś. Nie wiem czy to tez nie jest tak ze jak maja dwie osoby jakaś inna wersje od innych ludzi to te dwie osoby mogą zagrać, ale nwm.


Vegito, pozwol ze to ja ocenie czy to jest strona od takich rzeczy czy nie ~Yogan

[Obrazek: i5k5.jpg]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

31-01-2016, 11:59 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-01-2016 07:56 PM przez Yogan.)
Post: #3


tafit
**
Nameczanin
Liczba postów: 63
Likes Given: 0
Likes Received: 5 in 5 posts
Dołączył: Jul 2014
Reputacja: 2



RE: dlc 3 tuungle
Yogan to cicha zabójczynia xD Polecam ci ściągnąć gre od codexa (nie wgrywając crack'a) a pozniej powgrywać updaty z tunngle :P I zobacz sobie mój poradnik nawet linka do gry powinieneś mieć :P

http://dbmmo.net/showthread.php?tid=1650






Jeszcze nic mu nie zrobiłam :P
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

05-02-2016, 12:45 PM
Post: #4


Kamil5333
Saibaiman
Liczba postów: 9
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Dołączył: Jan 2016
Reputacja: 0



RE: dlc 3 tuungle
Jeszcze może być inna opcja,a więc gdy jestem na tunngle to w prawym dolnym rogu mam buźkę oznaczająca że port jest zamknięty. Mam routera Pentagrama i nie wiem czy to od tego nie zależy.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

05-02-2016, 11:44 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-02-2016 01:36 PM przez tafit.)
Post: #5


tafit
**
Nameczanin
Liczba postów: 63
Likes Given: 0
Likes Received: 5 in 5 posts
Dołączył: Jul 2014
Reputacja: 2



RE: dlc 3 tuungle
No to taki port musisz poprostu odblokować/przekierować jedno i to samo, oglądnij poradnik jak odblokować porty i dopisz model routera byla nawet strona gdzie wybieralo się model i był tut do każdego modelu :P tam był chyba 11155 czy coś takiego. Zobacz w komentarzach mojego poradnika. Port musi być taki sam jak w SSELauncher.ini przynajmniej kiedyś tak było i taki sam jak na tunngle Big Grin Wujek google ci wytłumaczy resztę :P


PS.
Jakbyś miał jakiś jeszcze problem to pisz PW, znajdę czas i ci pomogę to zrobić ale zastanów się czy napewno chcesz się z tym multi tyle bawić. Sam napisałem poradnik jak to zrobić i okej na początku był dreszczyk emocji z tej gry ale po przejściu fabuły nie ma co już tam robić i rozgrywka nawet na multiplayer przynajmniej mi szczęścia nie przynosi :P ja ostatnio pobrałem poprostu boundle edition przeszedłem fabułę całą dodatkową również na 46 lvl skończyłem i tyle z pociechy bo już nie ma co więcej tam robić :P
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

09-02-2016, 07:59 AM
Post: #6


Kamil5333
Saibaiman
Liczba postów: 9
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Dołączył: Jan 2016
Reputacja: 0



RE: dlc 3 tuungle
Jednak żeby przekierować port muszę wejść na adres wifi. Tam znajdując się każe mi wpisać swoje hasło. No i tu problem. Bo ja znam swoje hasło i wprowadzając je nie mam dostępu do dalszego działania zmiany portu. Wówczas muszę znowu wpisać hasło i tak w koło wojtek
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

09-02-2016, 09:02 PM
Post: #7


tafit
**
Nameczanin
Liczba postów: 63
Likes Given: 0
Likes Received: 5 in 5 posts
Dołączył: Jul 2014
Reputacja: 2



RE: dlc 3 tuungle
Kolegoooo xD to nie jest hasło do wifi ani ip wifi ani adres wifi czy inny ....... . Tylko musisz wejść na ip twojego routera, zalogować się standardowo u mnie mam login admin haslo 12345, ale jesli tego nie zmienialas to wpisz w google model twojego routera i podstawowe passy lub poszukaj w instrukcji twojego routera powinno pisać.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

10-02-2016, 09:31 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-02-2016 09:33 PM przez Kamil5333.)
Post: #8


Kamil5333
Saibaiman
Liczba postów: 9
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Dołączył: Jan 2016
Reputacja: 0



RE: dlc 3 tuungle
Już nie mam pojęcia jak to zrobić dałem te porty jak mówiłeś a także wpisałem adres ip swojego kompa i nic. Jako dowód załącze obrazek:
http://wstaw.org/w/3Nxv/
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

10-02-2016, 10:08 PM
Post: #9


tafit
**
Nameczanin
Liczba postów: 63
Likes Given: 0
Likes Received: 5 in 5 posts
Dołączył: Jul 2014
Reputacja: 2



RE: dlc 3 tuungle
Sprawdzałeś czy na tunngle w ustawieniach także wpisany jest ten port ?
Sprawdzałeś czy w SSELauncher.ini czy SSeLauncher w ustawieniach jest identyczny port ?
Ip wpisujesz swoje z tunngle do sselauncher czy co tam teraz jest.
Łączysz się z tą samą siecią co inni ludzie na tunngle ?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

10-02-2016, 11:26 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-02-2016 12:11 PM przez Kamil5333.)
Post: #10


Kamil5333
Saibaiman
Liczba postów: 9
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Dołączył: Jan 2016
Reputacja: 0



RE: dlc 3 tuungle
W ustawieniach sselauncher ustawilem ten sam port, na tunngle bez zmian.
Nie mogę dalej się połaczyć. A tak nawiasem mówiąc to przy zmianie portu w sselauncher wpisujemy te numery w polu listen port?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości