Aktualny czas: 23-07-2017, 09:42 AM Witaj! (LogowanieRejestracja)


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 6 Głosów - 2.67 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dlc 3 tuungle

11-02-2016, 12:12 AM
Post: #11


tafit
**
Nameczanin
Liczba postów: 63
Likes Given: 0
Likes Received: 5 in 5 posts
Dołączył: Jul 2014
Reputacja: 2



RE: dlc 3 tuungle
a mam pytanie, co ci wgl wyskakuje ze sie nie możesz połączyć :P
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

11-02-2016, 04:57 PM
Post: #12


Kamil5333
Saibaiman
Liczba postów: 9
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Dołączył: Jan 2016
Reputacja: 0



RE: dlc 3 tuungle
Myślę że przyczyną może być informacja wyskakująca tuż po włączeniu tunngle. A wygląda tak:
http://wstaw.org/w/3NCb/linki/
Właśnie nie wiem o co tam biega i jak temu zaradzić.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

11-02-2016, 05:36 PM
Post: #13


tafit
**
Nameczanin
Liczba postów: 63
Likes Given: 0
Likes Received: 5 in 5 posts
Dołączył: Jul 2014
Reputacja: 2



RE: dlc 3 tuungle
Generalnie musisz dodać swoją grę do wyjątków w zaporze, równie dobrze wyłącz zapore w windowsie i wtedy sprawdź czy się połączysz, ale ponawiam pytanie nie możesz się polączyć do gry ? jak podchodzisz do npc ? czy jak wlaczasz gre cos wyskakuje ?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

11-02-2016, 08:26 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-2016 08:26 PM przez Kamil5333.)
Post: #14


Kamil5333
Saibaiman
Liczba postów: 9
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Dołączył: Jan 2016
Reputacja: 0



RE: dlc 3 tuungle
Znaczy problem przytoczyłem na początku i nie wiem jak ten problem rozwiazac.
Adapter tunngle mam zainstalowany lecz się nie łączy.
http://wstaw.org/w/3ND2/linki/
Sieć 3 jest siecią odwzorowującą wirtualny adres ip na tungle
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

13-02-2016, 11:46 AM
Post: #15


tafit
**
Nameczanin
Liczba postów: 63
Likes Given: 0
Likes Received: 5 in 5 posts
Dołączył: Jul 2014
Reputacja: 2



RE: dlc 3 tuungle
Zapora off i dalej nic ?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

13-02-2016, 04:21 PM
Post: #16


Kamil5333
Saibaiman
Liczba postów: 9
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Dołączył: Jan 2016
Reputacja: 0



RE: dlc 3 tuungle
A gdzie tą zaporę mogę wyłączyć? Ponadto w ustawieniach smartsteam inni gracze maja ustawiony port 11111 i gra im chodzi. Natomiast ja mam ten port i od razu gra mi się wyłącza,a jak zmieniłem na 11155 to nie mogłem połączyć się z nimi.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

15-02-2016, 12:11 PM
Post: #17


Kamil5333
Saibaiman
Liczba postów: 9
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Dołączył: Jan 2016
Reputacja: 0



RE: dlc 3 tuungle
Już problem został rozwiązany. Odinstalowałem grę,zainstalowałem ją ponownie, powgrywałem patch i co najważniejsze zmieniłem sselauncher. Tamten powiedzmy nie był w stanie współpracować z tunngle. Tylko nie rozumiem jednej rzeczy, czemu sieć 3 nie ma dostępu do internetu skoro gram online w grze?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości