Aktualny czas: 22-10-2017, 10:06 PM Witaj! (LogowanieRejestracja)


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 19 Głosów - 2.74 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Microsoft Wisual CC+

17-01-2013, 12:14 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-01-2013 02:57 PM przez szparken.)
Post: #1


szparken
*
Ziemski Wojownik
Liczba postów: 12
Likes Given: 12
Likes Received: 3 in 1 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 0



Microsoft Wisual CC+
Witam

Widzę, że co wchodzi jakiś patch, jest praktycznie z tym problem to pora na temacik.

Jeśli macie problem po spatchowaniu DBO, który wygląda tak:

[Obrazek: 43810369466833677112.jpg]

Tutaj macie instrukcje co zrobić:

1. Przed samym spatchowaniem skopiować pliki lang i lang0, które znajdują się bodajże w folderze "pack"
2. Spatchować,
3. Wkleić spowrotem "stare" pliki po spatchowaniu na ich stare miejsce i to wszystko.

Po tym powinno działać, jeśli jednak nie podziała, wystarczy zrobić reinstallke DBO i problem zażegnany.

lang0, lang - download: http://speedy.sh/Pubun/pack.rar
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post


The following 3 users Like szparken's post:
SzczeepanSan (17-01-2013), Dortax (17-01-2013), Barzo (17-01-2013)

17-01-2013, 12:51 PM
Post: #2


NazuroSan
*******
Rō Kaiôshin
Liczba postów: 249
Likes Given: 97
Likes Received: 97 in 56 posts
Dołączył: Nov 2012
Reputacja: 7



RE: Microsoft Wisual CC+
Możesz gdzieś wrzucić te pliki bo ja już po patchu ;x

[Obrazek: tumblr_m9jmp3nF8l1r72ht7o7_r2_500.gif]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

17-01-2013, 12:53 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-01-2013 12:55 PM przez szparken.)
Post: #3


szparken
*
Ziemski Wojownik
Liczba postów: 12
Likes Given: 12
Likes Received: 3 in 1 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 0



RE: Microsoft Wisual CC+
ja niestety też, nie pomyślałem o tym, ogółem jak chcecie to pozmieniajcie coś w tym poradniku, bez problemowo.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

17-01-2013, 01:04 PM
Post: #4


BekO
***
Changeling
NoNameCrew
Liczba postów: 300
Likes Given: 13
Likes Received: 78 in 44 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 10



RE: Microsoft Wisual CC+
u mnie to samo wrzuccie gdzies te stare pliki lang bo u mnie ten sam problem

[Obrazek: tumblr_nmcrb1ST8J1s8lgrqo1_r1_1280.gif]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

17-01-2013, 01:23 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-01-2013 01:23 PM przez Quaka.)
Post: #5


Quaka
*
Ziemski Wojownik
Liczba postów: 10
Likes Given: 3
Likes Received: 2 in 1 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 0



RE: Microsoft Wisual CC+
Piszcie do mnie to wam dam: gg: 18635606 Wink
A po za tym jak ktoś ma wersję HK to też te pliki działają, ja tak zrobiłem i jest GIT Big Grin
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

17-01-2013, 02:06 PM
Post: #6


Spat
***
Changeling
Liczba postów: 433
Likes Given: 62
Likes Received: 149 in 87 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 16



RE: Microsoft Wisual CC+
Dodaj na forum te pliki zeby kazdy mogl je sciagnac.

[Obrazek: updaol59579.png]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

17-01-2013, 02:57 PM
Post: #7


Kuroambry
Saibaiman
Liczba postów: 5
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 0



RE: Microsoft Wisual CC+
lang0 jest do pobrania ze strony głównej tego patcha.
http://dbocom.com/tools/english-patch/
Ostatnie zdanie w dziale: "How to use the Patch".
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

17-01-2013, 02:57 PM
Post: #8


szparken
*
Ziemski Wojownik
Liczba postów: 12
Likes Given: 12
Likes Received: 3 in 1 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 0



RE: Microsoft Wisual CC+
dodane, ale nie wiem czy dobre, jak ktoś może to niech sprawdzi i mi napisze czy tutaj czy na pw.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

17-01-2013, 03:55 PM
Post: #9


SzczeepanSan
*******
Dai Kaiô
Liczba postów: 696
Likes Given: 168
Likes Received: 310 in 134 posts
Dołączył: Nov 2012
Reputacja: 21



RE: Microsoft Wisual CC+
na forum jest opcja dodawania zalcznika dokoncz poradnik i uzyj tej opcji Smile
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

17-01-2013, 05:41 PM
Post: #10


Dortax
**
Nameczanin
Liczba postów: 63
Likes Given: 73
Likes Received: 2 in 2 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 0



RE: Microsoft Wisual CC+
Działa na taiwanie ?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości