Aktualny czas: 17-12-2017, 12:52 PM Witaj! (LogowanieRejestracja)


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 34 Głosów - 3.65 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Tutorial] Jak zmniejszyć ping w DBO!

29-01-2013, 05:52 PM
Post: #11


Strider
******
Zaświaty
Liczba postów: 386
Likes Given: 103
Likes Received: 351 in 124 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 18



RE: [Tutorial] Jak zmniejszyć ping w DBO!
Zedytowane, 100% BEZPIECZNE! juz nady ja barwiej agito oraz zurachi bawimy sie na tym cudzie i spokojnie walczymy nawet z ryzam :33333
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post


The following 1 user Likes Strider's post:
songogu (29-01-2013)

29-01-2013, 05:53 PM
Post: #12


Masacre
W zaświatach na troszku :(
Liczba postów: 81
Likes Given: 21
Likes Received: 17 in 14 posts
Dołączył: Jan 2013



RE: [Tutorial] Jak zmniejszyć ping w DBO!
A co do HK to trzeba co innego zaznaczać czy też TW 1 ?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

29-01-2013, 05:54 PM
Post: #13


Strider
******
Zaświaty
Liczba postów: 386
Likes Given: 103
Likes Received: 351 in 124 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 18



RE: [Tutorial] Jak zmniejszyć ping w DBO!
tego nie wiem, sprobuj znalezc server z hong kongu to samo tyczy sie wzgledem korei - szukamy servera kor
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

29-01-2013, 05:58 PM
Post: #14


Masacre
W zaświatach na troszku :(
Liczba postów: 81
Likes Given: 21
Likes Received: 17 in 14 posts
Dołączył: Jan 2013



RE: [Tutorial] Jak zmniejszyć ping w DBO!
To jak ktoś skmini na jakim serwie stoi HK to plax piszcie Smile RYZE NADCHODZE xd
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

29-01-2013, 05:59 PM
Post: #15


Azonic
**
Nameczanin
ChampioN決戰
Liczba postów: 172
Likes Given: 139
Likes Received: 69 in 31 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 7



RE: [Tutorial] Jak zmniejszyć ping w DBO!
oki już chodzi dzięki wielkie :P
Zawsze teraz gre musze włączać przez ten program by mieć lepszy ping?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

29-01-2013, 06:00 PM
Post: #16


songogu
******
Zrzęda z DBMMO
Liczba postów: 1,186
Likes Given: 520
Likes Received: 390 in 258 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 21



RE: [Tutorial] Jak zmniejszyć ping w DBO!
(29-01-2013 05:59 PM)Azonic napisał(a):  oki już chodzi dzięki wielkie :P
Zawsze teraz gre musze włączać przez ten program by mieć lepszy ping?

Tak, działa al'a GameBooster
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

29-01-2013, 06:00 PM
Post: #17


Kosik
**
Nameczanin
ZFighters
Liczba postów: 84
Likes Given: 59
Likes Received: 29 in 22 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 1



RE: [Tutorial] Jak zmniejszyć ping w DBO!
Dzięki, śmiga aż miło.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

29-01-2013, 06:01 PM
Post: #18


Azuno
Saibaiman
Liczba postów: 3
Likes Given: 4
Likes Received: 0 in 0 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 1



RE: [Tutorial] Jak zmniejszyć ping w DBO!
Poleciał "lajk" dziękuje Striduś Big Grin
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

29-01-2013, 06:04 PM
Post: #19


Masacre
W zaświatach na troszku :(
Liczba postów: 81
Likes Given: 21
Likes Received: 17 in 14 posts
Dołączył: Jan 2013



RE: [Tutorial] Jak zmniejszyć ping w DBO!
Ogółem to tak teraz wbiłem na tym programiku i jest bomba ale nie wiem czy to 100 % serwer mam xd ale opóźnienie praktycznie żadne jak coś to na HongKong 1 mam ustwione ;p
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

29-01-2013, 06:08 PM
Post: #20


Strider
******
Zaświaty
Liczba postów: 386
Likes Given: 103
Likes Received: 351 in 124 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 18



RE: [Tutorial] Jak zmniejszyć ping w DBO!
Dobrze, ze moglem pomoc. Co do pytania szczepana, nie moge okreslic pingu jaki mam obecnie gdyz program tego nie ujawnia wprost, ale moge powiedziec tyle, zawsze gdy szedles i wrzuciles buff zanim pojawila sie animacja szedles pare krokow w miejscu, teraz nie ma tego w ogole - od razu buffuje praktycznie 0.2 sek opoznienia od nacisniecia klawisza
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości