Aktualny czas: 22-11-2017, 02:30 AM Witaj! (LogowanieRejestracja)


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 28 Głosów - 3.11 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ROZWIAZANIE] Problemy przy updacie

21-02-2013, 08:19 PM
Post: #11


songogu
******
Zrzęda z DBMMO
Liczba postów: 1,185
Likes Given: 519
Likes Received: 390 in 258 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 21



RE: Problemy prz updacie
Z telefonu nie chce mi się sprawdzać ale do clienta ze strony wasabi potrzeba ściągnąć 3-4 patche. Kiedy sciagales gre?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

21-02-2013, 08:25 PM
Post: #12


szlagjer
*
Ziemski Wojownik
Liczba postów: 32
Likes Given: 15
Likes Received: 17 in 12 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 0



RE: Problemy prz updacie
http://dbo.wasabii.com.tw/DB_Download/client.shtml

Najnowszy client to 1.57.31. Jeśli ściągałeś clienta z tego źródła, to potrzebujesz patcha 1.57.33.RTP, 1.57.35.RTP i 1.57.37.RTP.

IAMTHELIQUOR
OgarnijSieIza
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

21-02-2013, 08:28 PM
Post: #13


Poker
*
Ziemski Wojownik
Liczba postów: 38
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Dołączył: Feb 2013
Reputacja: 0



RE: Problemy prz updacie
No tak ściągnąłem z tego ale mam 157.37 to też tamte pliki ?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

21-02-2013, 08:34 PM
Post: #14


szlagjer
*
Ziemski Wojownik
Liczba postów: 32
Likes Given: 15
Likes Received: 17 in 12 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 0



RE: Problemy prz updacie
Oczywiście. Te patche do ściągnięcia nie zawierają poprzednich zmian, należy wgrać je wszystkie.

IAMTHELIQUOR
OgarnijSieIza
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

21-02-2013, 08:36 PM
Post: #15


Poker
*
Ziemski Wojownik
Liczba postów: 38
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Dołączył: Feb 2013
Reputacja: 0



RE: Problemy prz updacie
Już ściągam te 3 co dałeś i wkleje do DL_Temp.

Potem należy program +2 pliki tam wrzucić i odpalić program tak ?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

21-02-2013, 08:42 PM
Post: #16


Spat
***
Changeling
Liczba postów: 433
Likes Given: 62
Likes Received: 149 in 87 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 16



RE: Problemy prz updacie
Tak ale cos nie wierze ze od razu sciagnoles clienta gotowego do grania bo z opisu wasabii wynika cos zupelnie innego. Ale z drugiej strony to taka firma drucik wiec spodziewam sie wszystkiego...

[Obrazek: updaol59579.png]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

21-02-2013, 08:46 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-02-2013 08:54 PM przez szlagjer.)
Post: #17


szlagjer
*
Ziemski Wojownik
Liczba postów: 32
Likes Given: 15
Likes Received: 17 in 12 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 0



RE: Problemy prz updacie
Powinieneś mieć taką zawartość folderu: http://scr.hu/0l9p/ycado

Ps. Swój folder nazwałem "Simplepatcher", u ciebie będzie to "DL_Temp", nie ma to znaczenia.

IAMTHELIQUOR
OgarnijSieIza
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

21-02-2013, 11:11 PM
Post: #18


Virus
Saibaiman
Liczba postów: 6
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Dołączył: Feb 2013
Reputacja: 0



RE: Problemy prz updacie
Od dwóch dni próbuję uruchomić grę i ciągle lipa. Cztery razy przeinstalowywałem, robiłem ręczne patchowanie (SimplePatcher). Ciągle ten sam błąd "game initialize failed". Już nie wiem co mam z tym zrobić ;/
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

21-02-2013, 11:31 PM
Post: #19


Baloro
*
Ziemski Wojownik
Liczba postów: 34
Likes Given: 15
Likes Received: 17 in 16 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 0



RE: Problemy prz updacie
Uruchom grę jako administrator.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post

22-02-2013, 06:14 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-02-2013 07:58 AM przez Spat.)
Post: #20


Spat
***
Changeling
Liczba postów: 433
Likes Given: 62
Likes Received: 149 in 87 posts
Dołączył: Jan 2013
Reputacja: 16



RE: Problemy prz updacie
Jesli uruchamianie jako administrator nie pomoze to usun folder gameguard. Jesli to nie pomoze to patrz punkt nr 5.

[Obrazek: updaol59579.png]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Like Post Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości